Povestea noastră continuă. 

 

Summitul tinerilor revine și anul acesta la Cluj-Napoca cu o nouă ediție plină de activități și experiențe care te vor ține în priză timp de 4 zile. 

 

Ne aflăm la a 7-a ediție a Summitului, o ediție aniversară care propune o temă de actualitate: menținerea unei Europe verzi și durabile. 

 

Conceptul care va reuni întreaga comunitate de tineret din țara noastră, tocmai în inima Transilvaniei, este întoarcerea la rădăcini. Revenim la Cluj-Napoca, locul unde au luat naștere multe dintre inițiativele care au stimulat creșterea mișcării de tineret din România. 

Întoarcerea noastră la rădăcini înseamnă conectarea cu mediul în care trăim și descoperirea metodelor prin care putem să protejăm locul care ne este ,,acasă”.

Toate activitățile, conferințele și workshopurile din cadrul Summitului, au ca scop încurajarea unui comportament sustenabil. Doar în acest mod putem să asigurăm un mediu prielnic de dezvoltare al tuturor generațiilor. 

Împreună vom reuși să punem bazele unui viitor mai verde, în care să ne putem dezvolta continuu. 

 

De ce să participi?

 

Pentru că vei avea parte de:

  • Workshopuri & activări sustenabile
  • Conferințe interesante cu speakeri cool 
  • Sesiuni de networking
  • Pastila de sustenabilitate

 

Fii cu ochii pe pagina evenimentului ca să nu pierzi nimic din ceea ce urmează!

 

Summitul Tinerilor  7.0 este un eveniment organizat de Guvernanța Capitalei Tineretului din România – Consiliul Tineretului din România (CTR), Federația Tinerilor din Cluj (FTC), Grupul PONT ( PONT) și Banca Comercială Română (BCR). Evenimentul este co-finanțat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus+ și se realizează cu sprijinul Primăriei și Consiliul Local Cluj-Napoca, Consiliului Județean Cluj și a Casei de Cultură a Studenților “Dumitru Fărcaș” Cluj-Napoca.

 

Înscrie-te și tu în perioada 15 iulie-10 august AICI!

keyboard_arrow_up