Summitul Tinerilor, ediția a IV-a: Apel pentru parteneri

Summitul Tinerilor, cel mai ambițios eveniment de învățare, dezbatere, decizie și celebrare al mișcării de tineret din România, organizat anual în Capitala Tineretului din România de către Guvernanța programului (Consiliul Tineretului din România, Federația Tinerilor din Cluj, Grupul PONT și Banca Comercială Română) și co-managerii ediției curente a programului (Primăria Municipiului Iași și Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Iași) lansează apelul de participare pentru parteneri.  

Conceptul ediției, tipurile de activități pe care le pot propune partenerii și alte informații cu privire la tematici și organizarea de ateliere în cadrul Summitului se regăsesc în Apel. Documentul poate fi consultat și descărcat accesând următorul link: 

https://drive.google.com/file/d/1bmfWBplUZonJUTXCKQ_6cjSW7FNuT3Kp/view?usp=sharing

Instituțiile publice, organizațiile neguvernamentale, companiile și grupurile informale interesate sunt invitate să se înscrie pentru a organiza ateliere în cadrul Summitului Tinerilor, accesând și completând formularul online, disponibil aici: https://forms.gle/QronYEQi969GvpxT8 . Propunerile de ateliere pot fi trimise până la data de 26 septembrie 2019.

La 30 de ani de la Revoluția Română, într-o societate marcată de transformări tehnologice profunde și extrem de rapide, de urbanizare accelerată, de o criză climatică și ecologică fără precedent și de o democrație asaltată de provocări, ne reunim la Iași, la Summitul Tinerilor ediția 2019.

Summitul Tinerilor 2019 propune aprofundarea a 4 teme de interes general – Tinerii și criza climatică și ecologică, Viitorul muncii, Democrația, acum și mâine, Orașe tinere – acestea constituind puncte cheie pentru viitorul tinerilor în particular și al societății în general.

Abandonând formalismul, căutând energie, dorință de implicare și noi perspective, în această ediție propunem un nou format al evenimentului și invităm și mai mulți tineri alături de noi, urmând să conturăm împreună o viziune proaspătă asupra realității în care trăim. Un festival al ideilor și un moment de celebrare a mișcării de tineret din România, Summitul tinerilor ne îndeamnă pe toți să lucrăm pentru viitorul nostru.

About the author: Andreea TPA

Leave a Reply

Your email address will not be published.