Photo by Adam Nieścioruk on Unsplash

Derularea programului Capitala Tineretului din România: decizii cu privire la edițiile Iași și Constanța și apelul pentru selecția următoarei ediții

Guvernanța programului Capitala Tineretului din România a urmărit și urmărește atent evoluția crizei de sănătate care a afectat și țara noastră. În contextul situației curente, partenerii implicați au luat următoarele decizii în urma consultării cu edițiile locale ale programului nostru:

  • Programul Iași Capitala Tineretului din România 2019-2020 nu se încheie în data de 1 mai urmând ca data finală a purtării titlului și derulării programului să fie stabilite de comun acord de membrii guvernanței programului și coordonatorii ediției locale. Acordul de purtare a titlului și derulare a programului vor fi de asemenea amendate după momentul ridicării stării de urgență în România.
  • Programul Constanța Capitala Tineretului din România 2020-2021 nu va fi lansat în 2 mai. Un calendar exact al preluării și purtării titlului precum și a derulării programului propus vor fi stabilite de comun acord de membrii guvernanței programului și coordonatorii ediției locale după încetarea stării de urgență în România, ținând cont și de deciziile luate în ceea ce privește ediția precedentă din Iași.
  • Apelul cu privire la selecția ediției titlului Capitala Tineretului din România după Constanța nu va fi anunțat deocamdată. Urmează a fi stabilit un calendar orientativ în acest sens după ridicarea stării de urgență în România și stabilirea calendarului modificat de desfășurare în cazul ediției Constanța.
(Cover photo by Adam Nieścioruk on Unsplash)

About the author: Andras Farkas

Leave a Reply

Your email address will not be published.