SUMMITUL TINERILOR, ediția a treia: cine și cum poate organiza ateliere?

Instituțiile publice, organizațiile neguvernamentale, companiile și grupurile informale interesate se pot înscrie pentru a organiza ateliere în cadrul Summitului Tinerilor – cel mai ambițios eveniment anual de învățare, dezbatere, decizie și celebrare al mișcării de tineret din România!

Aflat la a treia ediție, Summitul Tinerilor va reuni la Baia Mare – Capitala Tineretului din România, în perioada 7 – 11 noiembrie, sute de tineri lideri de ONG-uri, voluntari, antreprenori, politicieni, activiști, angajați în companii private și instituții publice care lucrează cu tineri. Prin tematica din acest an – „Construiește Europa Generației Tale!”, aleasă în contextul în care România va deține Președinția Consiliului Uniunii Europene în primul semestru al anului 2019, organizatorii își propun să creeze cadrul pentru ca liderii tineri din țară să înțeleagă mai bine oportunitățile care derivă din apartenența României la Uniunea Europeană și modul în care vocea lor poate conta în deciziile europene.

Atelierele pot avea o durată de 1.5 ore sau, în cazuri bine fundamentate, de 3 ore și înscrierea lor se poate face până la data de 6 septembrie, conform apelului disponibil la acest link: https://drive.google.com/file/d/0B86FW24mCY60Z2czUGhDVDdqSE91U1U5dnpMUGFhaEcyeTNB/view?usp=sharing.

„Dorim să aducem un plus de creativitate și de deschidere acestei ediții a Summitului Tinerilor, așa că ne-am hotărât ca o parte din activitățile sale să fie alese în baza unui apel public. Suntem nerăbdători să vedem ce își propun instituțiile, ONG-urile și companiile să le ofere tinerilor ca experiențe relevante legate de apartenența României la Uniunea Europeană!” – Mihai Dragoș, președinte al Consiliului Tineretului din România.

Summitul Tinerilor este organizat de Guvernanța pentru Capitala Tineretului din România, respectiv de Consiliul Tineretului din România, Federația Tinerilor din Cluj și Banca Comercială Română, alături de Primăria Municipiului Baia Mare și Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Maramureș, co-managerii ediției Baia Mare – Capitala Tineretului din România.

Pentru orice neclarități vă rugăm să ne scrieți la adresa de email summitultinerilor@ctr.ro.

About the author: Andras Farkas

Leave a Reply

Your email address will not be published.