Summitul Tinerilor

Bacău sau Constanța? Viitoarea Capitală a Tineretului va fi desemnată la Summitul Tinerilor

Viitoarea Capitală a Tineretului din România, Bacău sau Constanța, va fi desemnată la Gala Tineretului din România, eveniment desfășurat sub umbrela Summitul Tinerilor, găzuit la Timișoara, Capitala Tineretului din România între 2 mai 2016 și 1 mai 2017.

Summitul Tinerilor, Ediția I – „Scrie Povestea Generației Tale va avea loc în intervalul 11-16 noiembrie și include o serie de evenimente, printre care și Gala Tineretului din România:

1. Mesaje de la lideri confirmați către lideri emergenți (vineri, 11 noiembrie, începând cu ora 14:00): o ocazie extraordinară de a asculta mesajul unor personalități marcante ale mediului de business, civic, artistic și sportiv.

2. Prioritățile mișcării de tineret – de la Science Fiction la Stare de Fapt (sâmbătă, 12 noiembrie): lideri ai principalelor organizații de tineret din România vor discuta cu participanții, în cadrul a 12 ateliere, despre prioritățile din perioada următoare și modul în care pot fi atinse.

3. Prioritățile partidelor politice pentru tineri (sâmbătă, 12 noiembrie): lideri din organizațiile de tineret ale partidelor politice vor prezenta programele partidelor lor în ceea ce-i privește pe tineri.

4. Proiectele, de la vis la realitate – de vorbă cu finanțatorii (duminică, 13 noiembrie): participanții vor afla direct de la finanțatori publici și privați ce oportunități au și cum pot profita de ele.

5. Gala Tineretului din România – „Tinerii… ACUM!” (duminică, 13 noiembrie): cel mai important eveniment anual de sărbătorire și premiere a proiectelor de tineret și, de asemenea, cadrul în care se decernează titlul următoarei Capitale a Tineretului din România.

6. Dialogul Structurat cu Tinerii (14 și 15 noiembrie): conferința națională în care se discută cele mai bune soluții de a crea legături durabile între tineri, organizații de tineret și autorități locale.

Lista completă a sesiunilor poate fi consultată aici.

About the author: lpcc1

Leave a Reply

Your email address will not be published.