Am dat startul înscrierilor la Summitul Tinerilor ediția v 4.0

Deschidem înscrierile pentru cea de-a patra ediție a Summitului Tinerilor: “Imaginează! Crede! Revoluționează!“. La 30 de ani de la Revoluția Română, sute de tineri, lideri de ONG-uri, voluntari, antreprenori, activiști, reprezentanți ai companiilor private și instituții publice care lucrează cu tineri se reunesc la Iași, actuala Capitală a Tineretului din România, în perioada 23 – 27 octombrie 2019, cu ocazia celui mai important eveniment dedicat sectorului de tineret din România.  

Anul acesta, Summitului Tinerilor își propune să reunească un număr cât mai mare de tineri interesați de provocările cu care se confruntă societatea și să abordeze patru teme de interes pentru prezentul și viitorul societății: Viitorul muncii, Orașe tinere, Democrația, acum și mâine, respectiv Tinerii și criza climatică și ecologică.

Participanții vor avea posibilitatea de a opta pentru activități variate precum sesiuni plenare, mese rotunde și ateliere tematice – centrate pe cele 4 teme de discuție, dar și pentru activități de tip workshop centrate pe practică și skill-building.

Reprezinți generația care are capacitatea de a schimba lumea: înscrie-te acum la cel mai ambițios eveniment de învățare, dezbatere, decizie și celebrare al mișcării de tineret din România și vino să discutăm și să aprofundăm subiecte care să contureze un viitor sustenabil.

Te poți înscrie completând formularul disponibil aici: http://bit.do/SummitulTinerilor2019

Termenul limită de înscriere la Summitul Tinerilor v 4.0 este 1 octombrie 2019.

Summitul Tinerilor este organizat anual în Capitala Tineretului din România de către Guvernanța programului: Consiliul Tineretului din România, Federația Tinerilor din Cluj, Grupul PONT și Banca Comercială Română, împreună cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Iași – FONTIS și Primăria Municipiului Iași.

About the author: Andreea TPA

Leave a Reply

Your email address will not be published.